physiotherapy-567021__180Få afstressende massage og kom i en afslappet tilstand, der stopper tankemylder og giver dig ro i kroppen og ikke mindst i dit hoved

Massagen er muskelafspændende og afhjælpe spændinger i skuldrene, ryggen og nakken.

Det er ikke hård massage, men er en stille og rolig blid massage, der fremmer indre ro og velvære.

Fysisk og psykisk velvære er et must når man er i en stresset tilstand. Det er yderst vigtigt at man lærer sig selv at slappe af, give slip, nyde fysisk berøring og slippe tankerne fri.

Massage en yderst effektiv behandlingsform til stressramte

I stresscoaching anbefaler jeg fysisk og psykisk velvære og at man gør noget godt for sig selv, og mental afslapning er en del af afstresningen.

Du får

1 times afstressende wellness massage af arme, ben, hænder og fødder, ryggen, nakken og slutter af med 15 minutters ansigts og hovedbundsmassage.

Klinikken er i rolige behagelige omgivelser med levende lys og aromatiske olier. Under massagen lytter du til mindfulness musik og der er levende lys i klinikken.

Jeg anvender økologisk palmeolie til min massage. Olien varmer og giver en god fornemmelse på huden. Jeg har håndklæder og lagener i klinikken så du skal ikke medbringe noget.

7300792 - beautiful happy peaceful sleeping woman at a spa, laying on wooden massage table with head on pillow wearing a towel getting a facial massage, isolated.

Behandling

Type Afstressende Massage
Varighed 60 minutter
Pris 450,- kr. pr. gang.