Stress-eller-ikke-stress-bjarne-toftegård

Stress eller ikke stress – Bjarne Toftegård

– kan hjælpe dig af med din stress.
Du lærer at forstå, hvad stress er. Du får teknikker til at hjælpe med at få stress ud af kroppen. Du lærer, hvordan du takler stress i hverdagen, og hvordan du kan blive robust overfor fremtidig stress. Alle kan lære at blive fri for stress.
Bogen er et praktisk redskab, en slags instruktionsbog, som fører dig fra ’stress’ til ‘ikke stress’. Du kan bruge bogen som selvstudie og følge anvisningerne trin for trin. Du kan også bruge den sammen med en coach. Endelig kan du bruge bogen som inspiration, hvor du finder de teknikker og redskaber, som passer bedst til dig.
Bjarne Toftegård, ph.d., er stresskonsulent, coach og en af Danmarks førende stressforedragsholdere.

 

Mindre stress mere overskud v/Bjarne Toftegård

Mindre stress mere overskud – Bjarne Toftegård

Denne bog er til dig, der gerne vil være mindre stresset og have mere overskud. Du får både viden om stress og redskaber til, hvordan du trin for trin kan opnå dette.

Bogen indeholder følgende emner: • Lær din stress at kende • Få mindre stress og flere ressourcer • Du kan vælge • Få balance i livet • Om prioritering og planlægning • At få styr på tankerne Der er redskaber til alle, og du kan vælge de redskaber, der er mest relevante for dig. Denne bog kan hjælpe dig med at få et liv med mindre stress og mere overskud. Bjarne Toftegård cand.polyt., ph.d., leder af virksomheden Forebyg Stress, arbejder til daglig med at forebygge, håndtere og afhjælpe stress gennem foredrag, workshops, arbejdsmiljøkurser, lederudvikling, stresscoaching, afholdelse af kurser samt uddannelse af stresscoaches. Han er forfatter til en række bøger og guides om stress og relaterede emner.

 

Lev i nuet  – og få et bedre liv – Bjarne Toftegård

Bjarne Toftegård , cand.polyt. og ph.d., er leder af Forebyg Stress ApS, stresscoach, underviser og en af Danmarks førende stressforedragsholdere. Se mere på www.forebygstress.dk Denne bog kan ændre dit liv på en positiv måde. Du får et længere liv med mere indhold og mindre stress. I vores barndom var tiden uendelig lang. Livet virkede uendeligt langt. Men efterhånden som vi bliver ældre, går tiden ofte hurtigere og hurtigere. Livet bliver kortere og kortere. Tiden iler af sted. De fleste affinder sig med det. Men du kan gøre noget for at komme tilbage til det tempo, tiden havde i din barndom. Du får konkrete redskaber til, hvordan du kan få tiden til at gå langsommere, til at blive mere nærværende, til at få et bedre selvværd og til at skabe et rigtig godt liv – alt sammen dele af det “at leve i nuet”. Sofia Manning, livsstilscoach, skriver i forordet til bogen: “Jeg synes bogen er fremragende i sin overskuelige, men samtidigt dybe tilgang til emnet. Den er skrevet af en mand, der ved hvad han taler om og lever det, han skriver. Bogen er en lille perle af en tekst skrevet til dig, der ikke vil vente bare et minut mere med at være her lige nu.”

 

10 gode Råd mod stress Bjarne Toftegård

10 gode råd mod stress – Bjarne Toftegård

Noget af det, der har størst betydning for vores velbefindende, og hvor godt vi fungerer om dagen, er, om vi sover godt og nok. Vi kan endda få helbredsmæssige problemer alene på grund af for lidt eller for dårlig søvn. Det er både et spørgsmål om, hvor længe vi sover, og om, hvor god vores søvn er. Det er altså ikke nok at sove timer nok, hvis søvnkvaliteten ikke er god nok.

 

 

Sov godt og nok Bjarne ToftegårdSov godt og nok – Bjarne Toftegård.

Denne bog er til dig, som kunne tænke sig en bedre søvn. Den indeholder en række konkrete og effektive redskaber. Du kan gå i gang med det samme og vil som regel opleve en effekt i løbet af få dage eller en uges tid.
Bjarne Toftegård, cand.polyt, ph.d., leder af virksomheden Forebyg Stress, arbejder til dagligt med at forebygge, håndtere og afhjælpe stress gennem stresscoaching, foredrag, workshops, arbejdsmiljøkurser,lederudvikling og uddannelse af stresscoaches. Han er forfatter til en række bøger og hæfte om stress og relaterede emner. Bjarne Toftegård har i dette hæfte samlet de ti bedste råd mod stress. Han har udvalgt rådene ud fra tilbagemeldinger i forbindelse med både stresscoaching, stresskurser og workshops. Med disse råd kan man både afhjælpe stress og forebygge stress.

Bagsiden viser et “trafiklys” med stresssymptomer.

Syv gode vaner Stephen R. Covey

7 gode vaner – Personlig og professionel effektivitet – Stephen R. Covey

Beskrivelse: Hvordan bliver man et mere effektivt menneske? At være et ansvarligt menneske med stor livskraft kræver, at man tager ansvar for sig selv. En bog om de 7 gode vaner,… Læs mere der giver dig personligt lederskab. Beskrivelse: Hvordan bliver man et mere effektivt menneske? At være et ansvarligt menneske med stor livskraft kræver, at man tager ansvar for sig selv. En bog om de 7 gode vaner der giver dig personligt lederskab.

Vane 1: Vær proaktiv Vane 2: Begynd med slutningen Vane 3: Gør det første først Vane 4: Tænk vind/vind Vane 5: Søg først at forstå …derefter at blive forstået Vane 6: Skab synergi Vane 7: Slib saven

 

slapafcd1

Slap Af – Pete Andersen

Stresset, urolig, anspændt? Ikke mere! Dette audiokursus på CD lærer dig på få dage at slappe af og elliminere skadelig stress på et grundlæggende biologisk niveau:

SLAP AF – og styr din stress bedre er det mest effektive tiltag i behandling af skadelig stress. Du lærer at slappe dybt af på få sekunder, du får enkle teknikker til permanent ‘omprogrammering’ af din oplevelse af situationer, der ellers plejer at give stress, og du får en effektiv ‘turbo-afslapning’, du hurtigt lærer at lave selv.

Kurset er specielt udviklet til at hjælpe dit autonome nervesystem til at slappe af og give permanent slip på skadelig stress. I de guidede øvelser ligger der nemlig en række gavnlige budskaber, som dit nervesystem automatisk reagerer på:

  • Du får effektive teknikker til at slappe dybt af – både mentalt og fysisk
  • Du får et specielt lydspor, der virker afslappende på dit nervesystem
  • Du får storytelling, der lægger positive budskaber i dit ubevidste sind
  • Du får en effektiv mental teknik til at forandre oplevelser, der giver stress
  • Du får alt hvad du skal bruge for at kunne ‘powernappe’ på få minutter