Stress-coaching

Stresscoach Tina C. Laursen

Jeg tilbyder individuel stresscoaching/samtaleforløb til dig, der er ramt af stress.

Stress-coachingen foregår i min klinik i Horsens, på  Skype eller telefon.

Stresscoaching

Stresscoaching er effektiv hjælp til stressramte. Stresscoaching vil øge din fysisk/psykisk/sociale sundhed, give dig balance i livet og give dig et varigt overskud af energi og ressourcer.

Efter et stresscoachingforløb på 65 dage vil du føle dig:

  • lykkelig og afklaret.
  • opleve en indre ro.
  • have mere overskud og opleve glæde og tilfredshed i livet.
  • sove bedre.
  • være bedre til at passe godt på dig selv
  • være bedre til at tage sunde valg både i dit private liv og i dit arbejdsliv.
  • have redskaber til at håndtere og forebygge stress.

Stresscoaching er et forløb på 8 samtaler af 1 times varighed + den første gratis samtale på 30 minutter. Samtalerne foregår i min klinik på Rådhustorvet 21 i Horsens.

Samtalerne indeholder hver gang en snak om afstresning, fysisk aktivitet, mentalafslapning, søvn, ugentlig fridag og vi laver aftaler fra gang til gang, om hvad du skal gøre for at få at blive afstresset.

Jeg vil hjælpe dig til at få en større kropsfornemmelse således at du kan identificere hvad og hvornår der er noget der stresser dig. Du vil lære at være proaktiv, prioritere dig selv og passe godt på dig selv. Du skal lave dine egne leveregler, dine drømme og mål i livet.

Jeg anvender Bjarne Toftegårds koncept og bøger i stresscoachingen og der vil være stof der skal læses og opgaver der skal laves imellem samtalerne. Bogen/bøgerne bliver udleveret ved første samtale. Det er vigtigt at du giver dig tid til at gøre det, da det er opgaverne imellem samtalerne, der giver dig varige redskaber til at behandle og forebygge stress i resten af dit liv.

Tilbagemelding fra nogle af mine tidligere klienter.Stress skilt

”Hej Tina

Må simpelthen lige skrive til dig, da der sker en masse positive ting i mit liv for tiden. Jeg var i et forløb hos dig fra nov. 2015 til februar 2016 pga. stress i lettere grad pga. mit job som dagplejer.

Ved påsketid satte jeg mit hus til salg – det blev solgt på kun 18 dage! Alt for hurtigt til at jeg kunne følge psykisk med, men jo omvendt positivt så jeg nu kan flytte mig videre i mit liv, på alle måder.

Derfor kan jeg ikke varetage mit job som dagplejer længere og jeg har sagt jobbet op. Det var en kæmpe lettelse rent mentalt – mærkede jeg især i dagene lige efter. Hold da op det har tynget mig ubevidst. August bruger jeg til at pakke alt ned og sortere og flytter så til Hobro området sammen med min datter sidst i august.

Jeg har været til ansættelsessamtale vedr. en elevplads og jeg fik det desværre ikke. MEN er glad for at ha´ været så tæt på – det har givet fornyet mod på at søge andre jobs. Hvilket jeg allerede ER i fuld gang med. Så pyh – en lang historie. Men synes lige du skulle vide, at jeg har taget tingene til mig og virkelig er skredet til handling for at få det bedre i såvel det private som i mit arbejdsliv. Kærlig hilsen Helle”

”Jeg har udviklet mig, fået selvindsigt og motivation og kræfter til at handle, ændre ting og bede om hjælp. I begyndelsen var jeg meget stresset 9, nu er det kun 1-2. Jeg har kunnet se meningen med ”lektierne”, de har været med til at udvikle mig. Som stresscoach har Tina været god, lyttende og bidraget med egne eksempler. Pia, sygeplejerske”

Er dette noget for dig så Bestil tid til stressrådgivning allerede i dag.

Stresscoachingen kan kombineres med et sundhedstjek, hvor jeg vil rådgive dig om hvordan du også kan forbedre din fysiske sundhed.

bless-you-108901__340Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Type Stresscoaching/samtaleforløb
Målgruppe Privatpersoner med behov for stresshåndtering
Varighed 7 samtaler à 1 time
Pris Pris 7.000,- for et helt forløb incl. materialer.