Stresscoach Tina C. Lauren udbyder stress kursus med fokus på stress-håndtering og forebyggelse.

Stress kursus indholder:

Du kan læse mere om mit stress kursus, dets indhold og hvem det er stilet til herunder.

Type Stress kursus
Målgruppe Privatpersoner med interesse i stresshåndtering
Varighed 8 gange à 2 timer
Pris Pr. person 7.000,- kr.

Kontakt mig for yderligere info

Stress forebyggelses-kursus36312619_ml

Stop stressen før stressen stopper dig!

Deltag i et undervisningsforløb, hvor du får redskaber til at håndtere en stresset hverdag og til at forebygge stressrelaterede sygdomme. Kurset henvender sig til alle der har problemer med at få tiden til at slå til og som føler sig presset i hverdagen.

På kurset vil jeg bl.a. sætte dig ind i, hvad stress gør ved din krop rent fysiologisk og hvorfor stress skal stoppes før det udvikler sig til at du får alvorlige sygdomme som f.eks. hjertekar sygdomme. Hvis man først er begyndt at sove dårligt om natten, have tankemylder og føler at kroppen og hovedet er belastet så er det på tide at stoppe op og ændre sin tilværelse.

Du vil få redskaber til, hvordan du kan afstresse i din dagligdag, til at øge din kropsbevidsthed så du bemærke stresssignalerne, ser mønstre i stressårsagerne og finder frem til hensigtsmæssige tanke- og handlemønstre. Du kommer bl.a. til at lære at være proaktiv, at prioritere, sætte mål og ønsker for dit liv. Kurset vil give dig små sjove hjemmeopgaver som vil åbne dine øjne for nye mål og nye prioriteter i dit liv.

Definitionen på stress: ”Stress defineres som et særligt forhold mellem personen og omgivelserne, som opfattes som en belastning af personen, eller som overstiger hans eller hendes ressource og truer hans eller hendes helbred” (Lazarus og Folkmans def.)

Er man presset over længere tid er risikoen for at få stress lige om hjørnet. Stress kommer når man lader stå til og ikke ændrer sin stressede hverdag. Bliver stressen en fast del af din dagligdag, vil det ændre dig/din personlighed og have konsekvenser i dit fysiske, psykiske og sociale liv og vil true dit helbred.

Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet i det offentlige sundhedsvæsen i mange år. Jeg blev selv ramt af stress, hvilket tvang mig til at ændre mit liv og fik mig til at tage uddannelse som certificeret stresscoach, mit ønske er at hjælpe andre i samme situation. Stress har fyldt meget i mit liv de sidste 6 år, så jeg ved hvordan det føles og hvor svært det kan være at erkende stressen og få hjælp.

Kurset henvender sig til alle der har problemer med stress og som gerne vil lære at håndtere det på en god og konstruktiv måde.

Praktisk information.

Kurset foregår over 8 undervisningsdage af 2 timers varighed fra kl. 19.00 til 21.00 om aftenen.

Undervisningen foregår i kursus-lokalet på Rådhustorvet 21, 1. sal, 8700 Horsens.

I undervisningen anvendes bl.a. Bjarne Toftegårds bog Mindre stress, mere overskud. Bogen udleveres på 1. undervisningsdag.

Materialer er inkluderet i prisen. Der serveres vand, kaffe, the og kage på kurset.

Der vil være 15 minutters pause.

 

Dato                             Tidspunkt

24/8-17                        19.00-21.00

31/8-17                          19.00-21.00

   7/9-17                          19.00-21.00

14/9-17                        19.00-21.00

21/9-17                          19.00-21.00

28/9-17                          19.00-21.00

5/10-17                         19.00-21.00

12/10-17                         19.00-21.00

 

Meld dig på Kurset her.

 

Kontakt mig for yderligere information

Tilmeld dig mit nyhedsbrev