Stresscoach i Horsens

Stresscoach Tina C- Laursen i Horsens

Jeg hedder Tina Charlotte Laursen. Jeg er født i 1968.

Jeg er certificeret Stresscoach v. Bjarne Toftegård.

Har kurser i Akupunktur, Akupressur og massage.

Jeg er uddannet sygeplejerske fra 2003 på Sygeplejeskolen i Vejle Amt.

Har arbejdet på Hospitalsenheden Horsens i medicinsk afdeling i 10 år. I mit arbejde som sygeplejerske har jeg arbejdet meget med kvalitetsudvikling og ledelse. Jeg har været souschef i medicinsk afdeling i 5 år.

Jeg har endvidere en uddannelse som kontorassistent og har arbejdet på kontor i det private erhvervsliv i 10 år.

Jeg fik stress i 2014 hvilket førte til en omlægning af mit liv og arbejdsliv og gjort at jeg i dag er selvstændig erhvervsdrivende som stresscoach.

Mit mål som stresscoach

Jeg har et stort ønske om at hjælpe andre personer med stress, da jeg selv har mærket hvor invaliderende en lidelse det er og hvilke konsekvenser det har for den stressede og dennes omgivelser. Heldigvis er det en lidelse der kan gøres noget ved og som kan forebygges og behandles.

Men det kræver at der sættes fokus på det og at der gøres noget ved det og det vil jeg gerne hjælpe med.

Her kan du læse om mit stress-forløb.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev